Altijd veilig online

Internet

Zakelijk internet is een belangrijk onderdeel van onze totaaloplossing. Altijd verbonden zijn en snel internet zijn namelijk basisbehoeftes van elk bedrijf! nicecloud is een onafhankelijke Internet Service Provider. De partij met de beste prijs-kwaliteitverhouding mag het internet leveren. Zo heb jij een betrouwbare internetverbinding tegen lage maandelijkse kosten. NICE! Een aantal voordelen van zakelijk internet via nicecloud:

  • Wij zijn gekoppeld aan zowel grote netwerken (KPN, Vodafone/Ziggo, Eurofiber) als lokale glasvezel initiatieven. Goedkoop internet uit Zwolle is dus door heel Nederland beschikbaar;

  • Internetten via glasvezel, de telefoonlijn of een coaxkabel? Wij bieden alle drie. Wij leggen je graag het verschil uit, kijken welke opties bij jou beschikbaar zijn en helpen je met het maken van de beste keuze binnen jouw budget.

Weten wat wij voor jouw zakelijke internet kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Voordelig zakelijk internet

Wij maken optimaal gebruik van de concurrentie bij jou in de grond. Als Internet Service Point zijn we niet aan een partij gebonden. We kunnen daarom kiezen voor het voordeligste internet.

Veilig verbonden

Internet moet niet alleen goedkoop zijn, maar ook veilig. Met onze jarenlange ervaring in netwerkbeheer weten wij hoe we jouw netwerk met een firewall zo goed mogelijk kunnen beschermen.

Altijd online

Stel dat je internetkabel bij graafwerkzaamheden beschadigd raakt. En bedenk nu eens wat het kost als jouw bedrijf een tijd niet online is … Met een 4G-back-up heb je de zekerheid dat je altijd bereikbaar bent.